Cases

Ontdek nu de kracht van Ropu

Bakkerij Baeten

Kan een gezellige warme bakker profiteren van Ropu? Jazeker! Bij Bakkerij Baeten word je niet alleen meer verleid met de geur van versgebakken brood, maar ook met aantrekkelijke boodschappen. Zo hangt in de winkel een display van Ropu waarop Bakkerij Baeten aanvullend kan communiceren met haar klanten. Speciale openingsuren, acties bij feestdagen, brood van de week, … Alles is mogelijk omdat ze zelf de content à la minute kunnen veranderen.

Maar Ropu kan nog veel meer. Zo wordt het ook ingezet in de interne communicatie. Werkroosters communiceren, tips rond hygiëne of een jarige medewerker in de bloem(metjes) zetten. Ropu doet het bij Bakkerij Baeten allemaal!

Krok

Kan creatieve communicatie meer doen verkopen? Bij Krok, een hippe croquebar, wordt dat met een volmondige ‘absoluut!’ bevestigd. Daar waar vroeger klanten nogal snel voor de klassieke croques kozen, is dit dankzij Ropu verder geëvolueerd. De ‘Krok van de dag’ is sinds de komst van Ropu snel uitverkocht. Meer nog, door gerichte communicatie via Ropu in de zaak, gaan klanten meer consumeren waardoor de omzet ook gestegen is. Met Krok als winnaar natuurlijk!

Brasserie Fratelli

Brengt zo’n eigen Ropu-kanaal eigenlijk ook geld op? Wel, je kan het gaan navragen bij Brasserie Fratelli. Naar eigen zeggen hebben ze nog nooit zoveel gecommuniceerd met hun klanten. Zij reageren op de boodschappen van Brasserie Fratelli en zo raken ze aan de praat. Meer nog, door hun eigen Ropu-kanaal open te stellen voor Ropu Connect, verdienen ze ook nog eens aan de advertenties die externe bedrijven tonen op hun Ropu-display. Een mooie meerwaarde dus voor iedereen!

Deze merken zijn al blij met Ropu.