Strenge maatregelen, 
SLIMME oplossingen!

Nurama’s GATOR is een technologisch waakdier dat zorgt voor een geautomatiseerde wachtrij, veilig bezoekersaantal en interactie door slimme sensoren, displays en suggestieve content.
Ontdek meer in de video!

EEN COVID-PROOF WINKELERVARING, HOE WERKT dAT?

01.

HET ONTVANGSTCOMITÉ.

Je hoofdingang wordt uitgerust met een robuuste totem (in- of outdoor) met een groot 55″ display wat zorgt voor een directe verbinding met je bezoekers, vooraleer ze de winkel veilig kunnen betreden. Het display heeft 2 functionaliteiten door de split-screen content verdeling via het gebruiksvriendelijke Ropu Platform (CMS). Bovenaan krijgt de bezoeker te zien of het toegestaan is om de winkel te betreden, onderaan is er ruimte voor commerciële content, zoals actuele aanbiedingen.

02.

HET WAKEND OOG.

De 3D sensoren van de Gator oplossing worden boven de in -en uitgang van de winkel geplaatst en zorgen ervoor dat je winkel altijd een veilig bezoekersaantal heeft. Zodra de sensor een bezoeker aan de uitgang registreert krijgt de bezoeker aan de ingang pas het signaal dat hij/zij mag doorlopen. De bezoekersdata slaan we natuurlijk netjes op op een centrale plek zodat je deze achteraf kan raadplegen. 

SLIMMER MET NTICE.

Wil je écht optimale inzichten? Dan kunnen we met de Ntice technologie nog een stapje verder gaan. 
Hiermee vergaren we demografische data van je bezoekers op basis van geslacht en leeftijd of zelfs emotie. Uiteraard 100% GDPR proof. En dat is nog niet alles! Door het zelflerend algoritme krijgt je Gator Guard Totem na enkele weken de intelligentie om contextuele, relevante content via het display te tonen op basis van je persona’s. 

03.

IN DE WACHTRIJ MET ROPU.

Iedereen heeft een hekel aan wachtrijen, al zijn ze in deze tijden bijna onvermijdelijk. Voeg daarom extra beleving toe voor je wachtende bezoekers met onze Ropu schermoplossingen in alle vormen en maten. In- of outdoor, met of zonder branded kader. De mogelijkheden zijn eindeloos.

04.

VAN INSPIREREN TOT ENGAGEREN.

Verpakkingen gekozen? Nu de inhoud nog! Ons Creative team zorgt voor een evenwichtige playlist op maat van jouw winkel en merken. Dit kan in self-service vorm met Ropu CLAP, waarmee we bij de opstart enkele statische, branded templates maken die jij en je marketing team kan aanvullen met nieuwe foto’s of tekst in het Ropu Platform. 

Laat je het liever aan ons over? Dan kies je best voor onze zorgeloze content service met Ropu RAVE. Onze troef als creative partner is is sterke (video)content creëren die met voorbedachte rade voor meerdere kanalen gebruikt kan worden. Van strategie tot shoot tot afgewerkte video, we gaan (bijna) geen uitdaging uit de weg! 

 

05.

ROS (RETURN ON SAFETY)

Geld is natuurlijk relatief als het gaat om de veiligheid van je bezoekers en personeel.
Maar wat als je investering ook nog eens een grote operationele meerwaarde heeft? 

– Geen overbodige bezetting van je personeel aan de ingang
– Bezoekers voelen zich veilig en betreden de winkel bewuster
– Een accuraat beheer van de bezoekersaantallen
 

ROI (...)

Deze heeft geen introductie nodig en is uiteraard mooi meegenomen.

– Waardevolle, pre-POS interactie met je wachtende bezoeker voor ze de winkel betreden
– Maak je bezoekersdata tastbaarder dan ooit tevoren 
– Optimalisatie van je winkelbezetting (personeel)
– Een mooie aanvulling van de winkelbeleving
 

ONZE GATOR IN JOUW WINKEL?
VRAAG EEN GRATIS SIMULATIE AAN!

COVID-19 UPDATE: Wij zijn volledig actief van uit onze home-offices en schakelen over naar virtuele- of outdoor meetings. 

8 + 4 =