Community engagement director.

Ropu is de levendige connectie tussen jou, je klanten en je partners. Het visuele netwerk van Ropu is je eigen kanaal om via gerichte content een sterkere band te smeden met jouw eigen community. Of zie je ze eerder als je tribe, je team of gewoonweg je doelgroep? Hoe je het ook bekijkt, Ropu helpt je op een unieke manier scoren met slimme content.

De emotionele connectie van Ropu met je community zorgt voor meer engagement, meer interactie, meer conversie en dus ook meer omzet voor jou en je bedrijf.

Gratis demo

Wil je de kracht van Ropu ervaren? Contacteer ons voor een gratis demo!

Adverteren?

Toon jouw boodschappen in het Ropu Community Netwerk met Ropu Connect. Interesse? Laat het ons weten.

Zij ontdekten de kracht van Ropu.

Ropu verkoopt bij ons als zoete broodjes.

Bij Bakkerij Baeten zit Ropu ingebakken in hun warme communicatie naar klanten én werknemers.

Creatieve interactie gaf ons meer omzet.

KROK gelooft in smakelijk eten én smakelijke communicatie. De gerichte Ropu-aanpak deed meteen meer ‘kroks’ verkopen.

Nu praten we nog meer met onze klanten.

In Brasserie Fratelli zijn de vele boodschappen via het Ropu-netwerk een meerwaarde voor klanten én adverteerders.

Zo werkt het.

Je kan Ropu zien als je eigen kanaal waarin jij zelf bepaalt wat je wilt zeggen, tonen en delen met je community. Jouw kanaal wordt getoond op digitale visuele dragers die slim en strategisch verwerkt zijn in jouw pand.

Vergeet de lelijke televisie op een nog lelijkere sokkel. Bij Ropu verpakken we jouw visueel kanaal in een plaatje dat absoluut past bij je pand. Daarbij gaan we uit van twee principes: Ropu is altijd visueel geïntegreerd in het interieur én Ropu is altijd strategisch gepositioneerd om een maximaal engagement met mensen – en dus rendement voor jou – te realiseren.

Altijd visueel geïntegreerd in het interieur.

Altijd strategisch gepositioneerd voor maximaal engagement en rendement.

Is Ropu iets voor jou?

Ropu is breed inzetbaar: van horeca en retailzaken die meer klantenbinding en omzet willen genereren tot industriële bedrijven die via een eigen intern kanaal hun personeel willen informeren en enthousiasmeren.

Simpel en duidelijk: Je neemt de kracht van Ropu en gaat zelf aan de slag.

Ropu Clap

Dit is Clap:

 • Ropu Speler
 • Ropu Platform
 • Foto/Video Bibliotheek

Onze hybride oplossing: De flexibiliteit van Ropu gecombineerd met een beperkt volume aan content die wij op maat van jouw bedrijf en kanaal gaan ontwerpen.

Ropu Boost

Dit is Boost:

 • Ropu Speler
 • Ropu Platform
 • Custom Template
 • Foto/Video Bibliotheek
 • Interactieve Advertentie

De grootste impact en geen zorgen: jouw kanaal wordt volledig door ons gevoed met relevante content en communicatie volgens strategieën die de meeste interactie en conversie opleveren. M.a.w. we zorgen dat je kanaal succesvol is!

Ropu Rave

Dit is Rave:

 • Ropu Speler
 • Ropu Platform
 • Foto/Video Bibliotheek
 • Custom Template
 • Interactieve Advertentie
 • Contentstrategie & Management

Ropu Connect

Ropu Connect is de rode loper die je uitrolt voor andere Ropu-kanalen en externe adverteerders. Als je wilt, kan je je eigen Ropu-kanaal openstellen – in ruil voor een vergoeding – zodat andere merken met jouw community in contact kunnen komen.
Het werkt natuurlijk ook in de andere richting: jij kan dan jouw content ook op andere Ropu-kanalen vertonen en zo een nog groter doelpubliek bereiken!

Eindelijk, hier zit ik al lang op te wachten!

Dat dachten we wel. Bel ons en we tonen je hoe Ropu je business kan verbeteren. Of vul hier je e-mailadres in en we contacteren je!

Deze merken zijn al blij met Ropu.

“Ropu is belachelijk snel en gemakkelijk om onze offline campagnes te tonen aan ons doelpubliek. En het beste is: we kunnen onze content zelf binnen de minuut wijzigen.”

Erika Paps, De Zigeuner

“We zijn al enkele jaren partner van Ropu voor twee redenen: het werkt super gebruiksvriendelijk en de mensen achter Ropu staan altijd klaar om ons te ondersteunen met hun expertise en creativiteit.”

I. Gaethofs, Fietsen Gaethofs